SHUTTER ON RECEPTION :: IZZAT & ILYANA

Hey guys, this time is their reception ceremony..enjoy k 🙂

 

OTHER PHOTOS CAN VIEW AT MY FANPAGE
https://www.facebook.com/snappshooterfanpage

My photo is protected under copyright law and cannot be produced, represented, sold, distributed, or licensed as stock photography without written consent and license from me.

contact me at

013-4417042
taffisan89@gmail.com

visit
http://portfolio.snappshooter.com/
http://www.snappshooter.com/v1
https://snappshooter.wordpress.com/

Copyright (c) 2011 snappshooter pixwork SP
All Rights Reserved

Advertisements

SHUTTER ON TALENT :: FATIN HAMID

AKU sekali menganjurkan OUTING BEHAVIORISME siri ke 9 dengan membawa FATIN HAMID sebagai talent kali ini..aku suka ambik fatin hamid sbb dia mudah bekerjasama dan mudah dapat ekspresi terbaik dari wajahnya..bak kata org cukup lengkap pakej yg dia ada 🙂

ni antara gambar2 dari outing tu ..~

 

 

Tengs to  AHMAD KHAIRUL & AFIQ RASHID sbb join aku..selalunya aku xkn pggl org follow sbb aku anjurkn utk diri aku..tp kalo ada yg nak join, xde mslh..amat dialu-alukan 🙂

next OUTING BEHAVIORISME SIRI 10 akan menyusul..last photo for u all ~

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


SHUTTER ON SOLEMNIZATION :: IZZAT & ILYANA

Dapat panggilan dari MUKHREEZ , geng APEX photography nak passing job di kulim sbb dia xdpt turun. Tengah xde keje, bleh je nak shoot..so ni antara hasilnya 🙂

 

 

tu antara beberapa contoh gambor diorg..next akan diupload gmbr resepsi diorg n outdoor..so nantikan seterusnya k 🙂

My photo is protected under copyright law and cannot be produced, represented, sold, distributed, or licensed as stock photography without written consent and license from me.

visit
http://portfolio.snappshooter.com/
http://www.snappshooter.com/v1

Copyright (c) 2011 snappshooter pixwork SP
All Rights Reserved
013-4417042 (nas)


SHUTTER ON ENGAGEMENT :: SHAHROL & IZZAHANIM

Seorang sahabat fotog meminta aku utk shoot pertunangan adik lelakinya. Dulu masa mula bidang fotografi, aku pernah tag dgn dia, byk ajar aku cara nak handle wedding job. so kali ni dia percayakan aku utk shoot adik dia pnya majlis plak 🙂

 

 

My photo is protected under copyright law and cannot be produced, represented, sold, distributed, or licensed as stock photography without written consent and license from me.

visit
http://www.snappshooter.com/v1
https://snappshooter.wordpress.com/

http://portfolio.snappshooter.com/ 

or direct to me via:
email: taffisan89@gmail.com
hp : 013-4417042 (nas)

Copyright (c) 2011 snappshooter pixwork SP
All Rights Reserved


SHUTTER ON SOLEMNIZATION :: RUSYDI & DHIYA

Pasangan ini mendapatkan pakej dr saya selepas diberi nombor oleh bekas klient sy sblm ni. pertama kali meeting terus setuju nak deposit pakej ..ni beberapa gambar terbaik untuk pernikahan mereka 🙂


My photo is protected under copyright law and cannot be produced, represented, sold, distributed, or licensed as stock photography without written consent and license from me.

visit
http://www.snappshooter.com/v1
https://snappshooter.wordpress.com/

http://portfolio.snappshooter.com/ 

or direct to me via:
email: taffisan89@gmail.com
hp : 013-4417042 (nas)

Copyright (c) 2011 snappshooter pixwork SP
All Rights Reserved